Vlada Jovanović kipteo od besa zbog očajne partije ekipe protiv Partizana

Nije ovo lako palo Jovanoviću

Posle veoma ubedljivog poraza od Partizana (106:77), trener Budućnosti Vlada Jovanović rekao je da je gostovanje crno-belima naišlo u najgorem momentu po njegov tim, baš u trenutku kada su Beograđani morali da prekinu seriju poraza.

Četiri su ih crno-beli nanizali pre meča sa Podgoričanima, pa nisu imali kud nego da zbiju redove i odigraju ovaj meč kao da im je najvažniji.

Epilog takvog pristupa bilo je demoliranje rivala.

- Trenutak u kojem smo igrali nije bio baš najbolji, s obzirom na Partizanove rezultate prje meča i najave samog Željka Obradovića da će morati bolje. Očekivao sam njihovu reakciju, to smo i dobili - rekao je Jovanović koji je tokom jednog tajm-auta, u nastupu besa, ljutito zamahivao rukom, gestikulirao, vikao na igrače, ali ništa to nije pomoglo da se ovi trgnu i energičnije odgovore na igru rivala.

Nebojsa Parausic

Mlađi od dvojice stručnjaka iz Čačka je istakao da je njegov tim parirao samo u polovini prve četvrtine.

- Došli smo motivisani, znali smo naše prednosti i mane, kao i Partizanove. Pokušali smo da pariramo, to smo možda uspeli u pola četvrtine, ali se rival pre svega energijom, jakom odbranom na lopti i skokom u napadu, koji nismo rešili do kraja utakmice, odvojio. To nismo mogli da pratimo - konstatovao je nemoć svog tima Jovanović.

(Telegraf.rs)