"Mi smo ekipa za plej-of, nebo je granica za nas": Kevin Panter ubeđen da Partizan može do uspeha u Evroligi

Bek crno-belih komentarisao je i saradnju sa Obradovićem

Foto: Nikola Tomić

Ekipa Partizana sinoć je u Pireju doživela neuobičajeno težak poraz (87:58), koji se delom mora pripisati odsustvima zbog povreda i nastupa u nacionalnom timu Srbije. Pored ranije povređenih Smailagića i Avramovića, na meču nisu igrala još četvorica igrača.

Ipak, u Parizanu su više nego svesni da igra protiv Olimpijakosa jednostavno nije bila na potrebnom nivou. Kevin Panter kaže za Eurohups da odsustva ne mogu da budu izgovor za lošu igru.

- Sve to mogu da budu izgovori, ali mi jednostavno nismo igrali dobro, a Olimpijakos jeste. Svaka im čast. Nismo igrali kao što smo navikli i to pokazuje i semafor. To je to, igrali su čvršće od nas i to se pokazalo - rekao je Kevin Panter za Eurohups.

Iako poraženi, košarkaši Partizana su u aktivnoj trci za mesto u plej-ofu, gde će se sigurno boriti da se nađu do poslednjeg atoma snage. Trenutno su na skoru 3-4.

- Definitivno smo tim za plej-of. Nebo je granica za nas. Sve mi kontrolišemo, sigurno da možemo do plej-ofa i da možemo da odemo daleko - ubeđen je Kevin.

On je takođe prokomentarisao činjenicu da ima odličnu saradnju sa Obradovićem.

- Imamo sjajan odnos. Odlično se razumemo. Imamo iste ciljeve i pokušavamo da pobeđujemo i da se zabavimo. Njegova radna etika, strast, moja radna etika i strast. Mogu da se povežem sa time - rekao je kapiten crno-belih.

Video: Neuobičajena situacija na aerodromu: Posle košarkaša Zvezde stigli i košarkaši Partizana

(Telegraf.rs)