Partizan i Pešić ostali bez Koprivice: Košarkaš crno-belih mora na operaciju

Pauza od dva meseca očekuje talentovanog košarkaša

Printscreen: Youtube/BC Partizan TV

Košarkaš Partizana, mladi centar Balša Koprivica pretrpeo je povredu šake na meču sa Panatinaikosom u Grčkoj, saopšteno je iz kluba.

Koprivica je na meču Evrolige proveo nešto više od jednog minuta, ali je to bilo dovoljno za povredu. Povreda je ustanovljena po sletanju na aerodrom u Beograd, a Željko Obradović je u ove subote otkrio da Balša mora na operaciju i da ga neće biti na utakmicaima i u punom trenažnom procesu bar dva meseca.

Obraddović je dodao da će zbog trenutne situacije  biti razgovora o pojačanjima jer sada Partizan ima samo Matijasa Lesora kao pravog centra.

- U ovom ritmu utakmica i svega što je ispred nas sigurno da je fond igrača koje imamo na raspolaganju u ovom trenutku nedovoljan. Razmišljaćemo i videćemo koje su nam mogućnosti. Moramo da vidimo šta je najbolje za tim u ovom trenutku - rekao je Obradović i otkrio stepen povrede Balše Koprivice.

- Mora na operaciju. To je verovatno nekih dva meseca pauze, to su prve informacije. Za sve ostalo ćemo videti. U ovom ritmu utakmica, i svega što je ispred nas, isgurno da je fond igrača koje imamo u ovom trenutku nedovoljan. Ništa nećemo da donosimo na brzinu, moramo da razmislimo i vidimo šta je najbolje za tim u ovom trenutku.

Da podsetimo, Partizan u četvrtak gostuje Olimpijakosu u sedmom kolu Evrolige, gde osim Koprivice, Avramovića i Smailagića neće računati ni na Danila Anđušića i Uroša Trifunovića koji idu sa reprezentacijom u Njukasl.

(Telegraf.rs)