Oglasio se Kristijano Ronaldo posle "izbacivanja" iz tima: Portugalac se nije izvinio nikome

Kristijano Ronaldo je najavio da će se uskoro vratiti u tim

Foto: Tanjug/AP

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo oglasio se posle saopštenja Mančester junajted povodom dešavanja na utakmici između ovog kluba i Totenhema. 

Naime, klub je Kristijana Ronalda eliminisao iz tima jer je Ronaldo, u naletu besa, otišao u svlačionicu pre svih.

- Kako sam i uvek činio tokom moje karijere, trudim se da živim i igram sa puno poštovanja prema kolegama, protivnicama i mojim trenerima. To se nije promenilo. Ja se nisam promenio. Ja sam ista osoba i isti profesionalac kao što sam i bio poslednji 20 godina igranja elitnog fudbala i poštovanje je uvek igralo važnu ulogu u mojim odlukama.

- Počeo sam veoma mlad, primeri starijih i iskusnijih igrača su uvek bili važni za mene. Zato sam, kasnije, uvek pokušavao da postavim sebe kao primer za mlađe igrače koji su rasli u timovima koje sam predstavljao. Nažalost to nije uvek moguće i ponekad nas žar momenta nadvlada. Sada trenutno, ja samo osećam kako moram da nastavim sa teškim radom u Karingtonu, podržavajući moje saigrače i biti spreman za sve u bilo kojoj utakmici. Popuštanje pred pritiskom nije opcija. Nikada nije bila. Ovo je Mančester Junajteda i stojimo ujedinjeni. Uskoro ćemo biti zajedno opet - napisao je Ronaldo na svom Instagram profilu.

(Telegraf.rs)