"Za ovu ruku je potreban oružani list": Pojavio se nestvaran video Gurovića, pogledajte odakle ubacuje u koš

Od devet pokušaja promašio je samo jedan

Printskrin: Youtube/KSB Video

Intervju koji je Milan Gurović dao letos za kanal "Košarkaškog saveza Boegrada" nekako je prošao "ispod radara", ali zahvaljujući društvenim mrežama ponovo je postao aktuelan!

Najviše zbog toga što je nekadašnji reprezentativca Jugoslavije i as Crvene zvezde tokom tog intervjua pokazao da i dalje ima magičnu ruku kada je u pitanju šut.

Naime, Gurović je sa jedne terase, i to dok je hodao na pokretnoj traci, šutirao u koš koji se nalazio u ravni sa balkonom, a od devet pokušaja promašio je samo jedan - negde tamo na sredini serije.

- Srbijaaaaaa, 'ajmo breee - vikao je Gurović, dok je sam novinar uhvatio Milana potom za ruku i dodao: - Vidite, poštovani gledaoci! Za ovu ruku je potreban oružani list.

Gurović je seniorsku karijeru počeo u Peristeriju. Potom je igrao za Barselonu, AEK, Trst, Unikahu, Vojvodinu, Partizan, Huventud, Zvezdu, Prokom i Galatasaraj. Kao trener bio je asistent na klupi Zvezde, dok je samostalno vodio FMP i Vršac.

Sa reprezentacijom Jugoslavije bio je prvak Evrope i sveta, a kakvu magiju i dalje poseduje u toj "desnici" možete videti u video snimku ispod od 27.50:

Video: Navijači Zvezde gromoglasnim aplauzom dočekali Gurovića

(Telegraf.rs)