Ovo su svi partizanovci čekali: Crno-beli oborili rekord, prodali preko 10.000 godišnjih ulaznica!

Klub je uspeo da postigne nešto što dosad niko nije

Foto: MN Press

Košarkaški klub Partizan već je napravio veliki uspeh iako sezona još nije ni krenula, a kad krene biće - spektakl. Na to upućuje i najnoviji podatak, onaj koji se čekao kad je krenula prodaja godišnjih ulaznica, da je preko 10.000 propusnica za sve utakmice prodato i time je srpski klub postao evropski rekorder u tom segmentu.

Partizan je po broju prodatih godišnjih ulaznica nadmašio i izraelski Makabi koji se do juče dičio rekordom prodatih sezonskih karata (tačno 10.000).

Vest na ponos svih partizanovaca, Grobara, objavio je Košarkaški klub, ali i i sam predsednik Partizana Ostoja Mijailović na svom tviter profilu.

- Kada smo svi kao jedan, čuda su moguća! Želim da se zahvalim svim navijačima koji su kupovinom sezonske karte ukazali poverenje našem timu! Tu smo da zajedno pišemo istoriju! - napisoa je Ostoja povodom rekorda koji je postignut.

Nema dileme, za Partizan i njegove navijače naredna sezona biće neverovatno uzbudljiva, crno-beli su se, kao što je poznato, vratili u Evroligu posle skoro deceniju, što je i izazvalo ovakvu navijačlku navalu.

(Telegraf.rs)