Pešićevo sklanjanje Teodosića pokrenulo lavinu: Nedović i Kalinić Instagram objavama stali uz kapitena

Selektor nema lojalne u timu, to je sada jasno

Foto: Marko Jovanović

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić uzburkao je strasti, pokrenuo lavinu, unervozio javnost pred Mundobasket kvalifikacije i Eurobasket - odlukom da iz tima odstrani ikonu reprezentacije i najboljeg među najboljima Miloša Teodosića.

Način na koji je to uradio iskusni trenerski vuk ne priliči ni njemu, ni reprezentaciji, uradio je onako kako se to ne radi. Zvao je Miloša na okupljanje, pa ga naprasno sklonio. Niko se tome nije nadao. Otud i lavina reakcija tokom jučerašnjeg dana, ali one ne prestaju ni sa današnjim tmurnim...

Zanimljivo je da nove reakcije na Teodosićevo uklanjanje iz tima stižu direktno iz svlačionice Orlova i to od strane lidera ekipe Nikole Kalinića i Nemanje Nedovića. Oglasio se i nekadašnji dugogodišnji reprezentativac Stefan Marković, ali stav aktuelnih vedeta, ipak, ima veću težinu.

Foto: MN Press

Na Instagram "priči" Nedović je okačio fotografiju na kojoj oduševljeno gleda u Teodosića, dok je Kalinić postavio snimak kultne trojke Teodosića protiv Španaca za pobedu na Eurobasketu. Kalinić je kao muzičku podlogu ubacio numeru iz filma "Titanik".

Da li je time novi igrač Barselone nagovestio "potonuće" reprezentacije pokazaće vreme.

foto: instagram/nikola_kalina
Video: Pešić jasan o ulogama u reprezentaciji: Moraće da se zna ko kosi, a ko vodu nosi

(Telegraf.rs)