Pojavila se informacija da je Mirotić teško povređen, klub se javio i otkrio stanje igrača

Španac će naredne dane provesti na terapijama, kako bi sanirao malu bol koja ga muči u ahilovoj tetivi

Foto: Tanjug/AP

Tokom dana se pojavila informacija u srpskim medijima da je Nikola Mirotić doživeo tešku povredu ahilove tetive, kao i da ga očekuje pauza od šest meseci. Ipak, kako navodi španski "Sport", košarkaš Barselone je zdrav i nalazi se na odmoru, dok, ruku na srce, oseća mali bol u njegovoj ahilovoj tetivi.

Mirotić je sezonama unazad najbolji igrač Barselone, ali i jedan od najboljih košarkaša u čitavoj Evropi. Njegov povratak iz NBA lige je mnoge iznenadio, ali se ne može reći da mu je previše "teško", pošto je trenutno najplaćeniji igrač Evrolige.

Barselona je ovog leta pojačala roster i odlučila je da napravi možda i odlučujući korak koji joj nedostaje da osvoji Evroligu. Ipak, u srpskim medijima je ovog dana osvanula vest da je Mirotić doživeo tešku povredu ahilove tetive, te da ga čeka pauza od šest meseci, dok će se Barselona okrenuti rešenju i vidu Krisa Singltona.

Nije dugo prošlo, a španski "Sport" je negirao tu informaciju, a potvrda je stigla i od zvaničnog naloga Barselone koji je izrekao da košarkaš oseća samo malu bol u tetivi, zbog čega će naredne dane posvetiti saniranju te minijaturne povrede.

Video: Mirotić na ivici suza: Ovo je san, hvala Srbiji i Zvezdi

(Telegraf.rs)