NBA zvezda krvnički tukla ženu, ona objavila kako sada izgleda: Potres mozga, prelom nosa, pokidana bubna opna

Majls Bridžs je posle plaćene kaucije od 130.000 dolara pušten iz zatvora

Foto: Instagram.com/thechelleyj

NBA zvezda i košarkaš Šarlot Hornetsa Majls Bridžis nedavno je uhapšen u Los Anđelesu zbog nasilja u porodici, a 24-godišnji košarkaš je nakon prijave priveden i odveden u lokalni zatvor.

Pošto je platio kauciju od 130.000 dolara, napustio je kasnije zatvor, a sada je priča dobila i nastavak, pošto je njegova supruga objavila seriju fotografija na Instagramu, gde je pokazala posledice prebijanja, a uz to je priložila i izveštaj lekara, u kojem piše i koje su joj sve povrede nanete, od potresa mozga, pokidane bubne opne, frakture nosa, pokidanih mišića, do modrica i ogrebotina...

- Mrzim što je došlo do ovoga, ali ne mogu više da ćutim. Dozvolila sam nekome da uništi moj dom, da me zlostavlja na svaki mogući način i da traumira našu decu za ceo život. Nemam šta da dokazujem svetu, ali neću dozvoliti nikome ko bi mogao da uradi nešto tako užasno da nema kajanja i da o meni pravi sliku nečega što ja nisam. Neću dozvoliti ljudima oko njega da me ućutkaju i lažu da bi zaštitili ovu osobu. To je neetično, to je nemoralno, to je zaista BOLESNO.

Video: Tata je davio mamu, ja sam njega udario: Sin NBA zvezde ispričao scene nasilja u porodici

- Boli me srce jer sam oduvek imala nadu i toliko ljubavi i koliko god ovo bilo strašno za mene, vreme je da se zauzmem za sebe. Neću više da ćutim i da štitim druge jer sebe i svoju decu cenim više nego bilo čiju 'sliku'... fraktura nosa, zgloba, pokidana bubna opna, pokidani mišići na vratu od gušenja dok se nisam onesvestila od toga, potres mozga. Ne treba mi saosećanje, samo ne želim da se ovo desi nekom drugom, samo želim da ova osoba dobije pomoć, moja deca zaslužuju bolje. To je sve što želim. Boli, sve boli, boli ova situacija, što je najvažnije, plašim se i za svoju decu koja su svemu bila svedoci. Molim vas poštujte privatnost moje porodice i prestanite sa odvratnim glasinama i optužbama - poručila

Takođe, priložen je i snimak razgovora sa Bridžisovim sinom, koji je bio svedok prebijanja, što je i pričao u snimku sa nekom ženskom osobom koja je razgovarala sa njim na video pozivu.

Video: Viva la Serbia! Bjelica snimio veselog Leandra Barbosu koji pozdravlja Bogdanovića tokom slavlja

(Telegraf.rs)