"Samo 40 sati od prošle utakmice... Odmaraćemo se": Radonjić želi da sutra u podne završi posao protiv Mege

I Ognjen Dobrić smatra da će Ružičasti odreagovati

Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde vode sa 1:0 u polufinalu Košarkaške lige Srbije, a već ponovo moraju na teren sutra u podne kako bi eventualnom pobedom "dokrajčili" posao protiv ekipe Mege u Naselju Braće Jerković.

Meč će biti odigran u dvorani "Mega Factory", a trener Dejan Radonjić ističe da nema mnogo mudrovanja i da će današnji dan biti iskorišćen za odmor.

Drugi meč igramo manje od 40 sati od prve utakmice i jasno je da ćemo to vreme pokušati da iskoristimo da se odmorimo i da se pripremimo kako bismo odigrali dovoljno dobar meč i došli do pobede – rekao je Radonjić.

I prvotimac, Ognjen Dobrić, koji je proglašen za MVP-ja finalne serije nedavno završene ABA lige, ističe da je šut služio Zvezdu u prvom meču, ali da misli da će Mega da odreaguje.

Odigrali smo dobru utakmicu u lepom ambijentu na našem parketu, šuterski izvanrednu. Očekuje nas druga utakmica za manje od dva dana i očekujem da će ekipa Mege reagovati i uraditi sve kako bi nam parirala u drugoj utakmici – rekao je Dobrić.

Podsetimo, Zvezda je juče slavila sa čak 114:78, postigavši 22 trojke uz sjajnu partiju Nikole Ivanovića koji je meč završio sa 25 postignutih poena.

Video: Radonjić se izvinio Partizanu zbog ponašanja Kalinića

(Telegraf.rs)