Branko Lazić piše, Neša Ilić gleda u telefon i diktira mu: Snimljen trenutak kad Zvezda ulaže žalbu

Dobili smo zanimljiv snimak od čitalaca Telegrafa

Haotični meč između Partizana i Crvene zvezde u kojem je su viđene ružne scene i prekid, dobiće i epizodu van terena, pošto je Crvena zvezda uložila žalbu, što je i istakla u oštrom ponoćnom saopštenju.

Na snimku koji je jedan čitalac poslao Telegrafu, vidi se i momenat kada kapiten Branko Lazić kod zapisničkog stola piše žalbu, dok mu je asistirao tim menadžer kluba Nebojša Ilić, koji je bio pored njega i deluje kao da je čitao sa telefona i diktirao Laziću šta treba da napiše.

Zvezda je u saopštenju istakla da ne zna šta će biti sa žalbom, jer je glavni sudija Matej Boltauzer rekao da "ne zna ćirilicu".

- KK Crvena zvezda je uložio žalbu na treću utakmicu odmah po njenom završetku. Šta će se sa njom dogoditi videćemo, jer je glavni sudija Matej Boltauzer rekao da “ne zna ćirilicu”. Verujemo da delegat Krneta zna ćirilicu i da može da mu prevede - navedeno je u saopštenju Zvezde.

Podsetimo, rezultat u seriji je sada 2:1, četvrti meč je na programu u petak od 18.30, takođe pred navijačima Partizana u hali Aleksandar Nikolić, a ABA liga je već delegirala i sudije, a jedno ime se posebno neće dopasti navijačima Zvezde.

(Telegraf.rs)