"Kada budem star i debeo, pričaću deci da sam igrao dobru košarku": Moćne reči Jokića o MVP tituli

Jokić je otkrio koliko mu nagrada znači

Srpski košarkaš Nikola Jokić, po drugi put u nizu, odabran je za MVP-a NBA lige, a posebno iznenađenje priređeno mu je u rodnom Somboru, gde je u društvu prijatelja dobio prestižnu nagradu.

Po dobijanju nagrade, Nikola je dao intervju iz svoje štale u Somboru, što je potpuno zaprepastilo novinare TNT-a, koji su konstatovali da nikada ranije nagrada nije uručena u štali. Tako je Nikola izneo svoje utiske po dobijanju prestižnog priznanja.

- Sada ne razmišljam o tome, ali kada budem star, debeo i mrzovoljan, sigurno ću se setiti toga i pričati deci o tome da sam nekada igrao dobru košarku. Svi znaju da sam ja isti onaj momak, i ostaću isti posle ovoga. Činjenica da sam u društvu sa svim tim momcima koji su stvarali istoriju ove lige i ovog sporta...Samo to znači mnogo i to je neverovatn onasleđe koje ostaje - rekao je Nikola.

Potom, Nikoli su pokazali člansku kartu košarkaškog kluba, iz perioda kada je bio buckasti dečak od 8 godina.

- U tom momentu, nisam razmišljao o igranju košarke. Bio sam u štali, bio sam sa konjima, čistio. O košarci sam počeo da razmišljam kada sam imo  13, 14, godina. Moj tata je pričao sa trenerom da se počnem sa košarkom.

Video: Ovo su najplaćeniji srpski sportisti: Jokić uskoro prevazilazi Novaka

(Telegraf.rs)