Zagorac kao kapiten održao sastanak igrača Partizana: Evo kakva je bila reakcija Žoca kad je čuo to

Crno-beli žele da dignu motivaciju na maksimum pred start plej-of serije

Printskrin: Youtube/BC Partizan TV

Kapiten Partizana Rade Zagorac održao je sastanak sa igračima, koje je okupio i onda su pričali između sebe pred start plej-of serije protiv Budućnosti.

Prvi je ovu informaciju na konferenciji za medije obelodanio trener Željko Obradović, dok je kritikovao igrače za loš poslednji trening, koji je, kako kaže, najbori od kako je u Partizanu.

- Partizan je zadnji put bio u finalu 2013. ako mi nemamo tu motivaciju i želju da igramo finale, to ne mogu da razumem. Rade je kao kapiten skupio igrače, razgovarali su između njih. Ja sam mu zahvalan na tome. Najiskrenije se nadam da će biti drugačiji pristup na utakmici - rekao je Obradović, a kasnije je i sam Zagorac objasnio ovaj sastanak.

- Mi uz Megu imamo najmlađu ekipu u ABA ligi, ovo što je trener rekao, da je jako malo igrača igralo značajne utakmice, više je sastanak neka interna stvar što se toga tiče, nema nikakve priče iza toga, jer je u susret važnih mečeva. Reakcija će se videti sutra - rekao je Zagorac, a na to se nadovezao i Obradović.

- Nema ništa bolje nego kada igrači sami organizuju sastanak, komunikacija između igrača je normalna stvar. Ja bih voleo da to rade i kasnije. Motivacija je najvažnija stvar, Partizan 9 godina nije igrao finale ABA lige, sada je prilika da nešto uradimo. Uvek sam stajao iza igrača, uvek ću igrati uz njih, ali nema razloga da ne budem iskren i da ne kažem ono što sam video na treningu - zaključio je trener Partizana, koji je pohvalio kapitena za inicijativu.

Video: Nezadovoljni Željko Obradović oštro po igračima: Nismo osvojili titulu 9 godina, gde je motivacija?

(Telegraf.rs)