Pantera poslali u drugi tim Evrokupa: Košarkaš Partizana ipak dobio priznanje, sa njim su Dubljević i Blažič

Košarkaš Partizana iza sebe je imao sasvim dobru sezonu u evropskom takmičenju

Foto: MN Press

Evrokup je počeo sa dodelom priznanja za sezonu na izmaku. Finale se igra u sredu u Bolonji između Virtusa i Burse, a juče je objavljen i prvi tim ovog takmičenja u kojem nije bilo igrača Partizana.

Međutim, u drugom timu se našao jedan i to - Kevin Panter. Igrač Partizana koji se juče na Tviteru oglasio po objavljivanju prvog tima Evrokupa sa kratkim "LOL "(eng. laughing out loud - smejem se naglas) danas je dodat u rezervni sastav.

Zajedno sa njim, među pet "drugoplasiranih" našao se i Jaka Blažič koji je sa ekipom Cedevita Olimpije dogurao korak više od Partizana, ali je takođe eliminisan od Burse. Tu je i Bojan Dubljević kada je reč o momcima sa ovih prostora.

Petorku kompletiraju Semaž Kriston iz Ulma i Kejleb Houmsli iz Hamburg Tauersa. Svi oni dali su možda i ponajveći doprinos svojim timovima da dođu do rezultata do kojih su stigli.

Što se Pantera tiče, on je ove sezone u proseku beležio 16,2 poena po utakmici i imao je prosečan indeks od 16,5 poena. Pogodio je onaj jako važan koš protiv Huventuda u Pioniru, a na sve to bio je među najboljima kada je realizacija bacanja u pitanju u Evrokupu.

Video: Kevin Panter: Svaki tim je počeo da me udvaja

(Telegraf.rs)