Milutinov i velika želja Partizana na meti Armanija: Italijani prave moćan tim za napad na Evroligu

Izabranici Etorea Mesine ispustili su F4 u Beogradu, ali ne odustaju od titule

Foto: MN Press

Košarkaši Efesa drugi su polufinalisti Evrolige pošto su u dramatičnom četvrtom meču serije protiv Milana stigli do pobede rezultatom i sa 3:1 u seriji plasirali se na fajnal-for u Beogradu, a ovaj rezultat dodatno je upalio crvenu lampicu u italijanskom timu koji ne odustaje o dtitule. 

Naime, Etore Mesina već razmišlja o narednoj sezoni, kao i o pojačanjima. Tako, Italijani ne žele ništa da prepuštaju slučaju i već su "kaparisali" neka od mogućih pojačanja. Tako dobro upućeni košarkaški novinar iz Izraela, Mozes, prenosi da Armani želi da u svoje redove dovede Kevina Pangosa koji je, posle epizode u NBA i neuspelog ugovora sa CSKA, odlučio da karijeru nastavi u Evropi. Takođe, Pengos je svojevremeno bio i velika želja Partizana, ali do obostrane saradnje nije došlo. Pangos sada, po rečima Mozesa potpisuje višegodišnji ugovor

Takođe, isti izvor navodi da bi Milan mogao da se pojača i Šejnom Larkinom iz Efesa, a u sovjim redovima žele i srpskog centra Nikolu Milutinova. Milutinov je bio jedan od najboljih centara , a kako nastupa u CSKA, koji najverovatnije neće igrati sledeće sezone u Evroligi, nije nemoguće da napusti Moskvu.

Video: Miljenik grobara peva pesmu na sprskom: Javlja se Bogdanoviću, Milutinovu i Pavloviću

(Telegraf.rs)