Grobari spremaju feštu u Areni: Za manje od dana rasprodato više od polovine ulaznica za meč sa Bursom

Turke čeka sjajna atmosfera u osmini finala Evrokupa

Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana spremaju se za ubedljivo najvažniji deo sezone. Za osam dana počeće svoje putešestvije u Evrokupu, pošto se u osmini finala sastaju sa ekipom turske Burse na domaćem terenu u Štark Areni. Taj meč zakazan je za 20. april od 20.30 časova, a ulaznice su puštene u prodaju jutros.

I stižu potpuno neverovatne vesti vezane za njihovu prodaju, pošto je već polovina Arene za ovaj duel rasprodata. Ako želite da nađete mesto na Nivou 200, to neće uspeti, pošto tamo više nema nijedno jedino slobodno mesto. Dakle, moraćete da se zadovoljite za pogled sa visine naše najveće dvorane.

Zbog toga nema sumnje da će ekipu iz Turske sačekati vrela atmosfera u Areni. Ulog je veliki, igra se na jedan meč i samo pobeda dolazi u obzir, ako crno-beli žele da nastave da sanjaju o mestu u Evroligi.

Ukoliko pobedi, Partizan će ponovo biti domaćin u četvrtfinalu i igraće sa boljim iz duela Cedevita Olimpija - Turk Telekom, gde je za očekivati da do trijumfa dođe slovenački tim i tako obezbedi treći duel sa crno-belima ove sezone. A podsetimo, oba prethodna su dobili.

Video: Rebrača se podsetio najlepših trenutaka sa Dudom Ivkovićem na otvaranju terena njemu u čast

(Telegraf.rs)