Miljenik Delija gledao meč protiv Efesa, pa poželeo da se vrati: Treba mi samo šansa, imam poene u rukama

Mnogi navijači crveno-belih se sećaju odličnih igara Kvinsija Milera

Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su aktuelne šampione Evrope, ekipu Efesa 93:85 u meču 34. kola Evrolige i tako se pobedom oprostili od sezone u Evroligi.

Navijači su uživali u novoj pobedi crveno-belih, a jedan od njih bio je i bivši košarkaš Kvinsi Miler koji je meč gledao zajedno sa Entonijem Gudsom. Youtuber je postavljao pitanja Mileru, a jedno od njih se odnosilo i na dvoranu u kojoj je teže igrati, Zvezdinoj ili Makabijevoj.

- Zvezdina definitivno. Makabijeva ume da bude glasna takođe i tamo su navijači ludi. U Areni nešto i možeš da čuješ, dok u Pioniru ne možeš baš ništa da čuješ. Preglasno je, ludilo potpuno. Nebitno koliko se približiš saigraču, ne možeš da ga čuješ.

Pričao je zatim o nekim nekadašnjim saigračima iz vremena kada je bio deo Zvezde.

- Vasa Micić je i tada bio talentovan, dobar dodavač, mnogo je radio. Sada je podigao nivo igre. Nikada ne odustaje. Luka Mitrović je bio naš kapiten, znao je da donosi prave odluke u napadu, dobro je igrao odbranu. Ko mi je najviše pomogao? Terens Kinzi. Nisam nikoga poznavao kada sam stigao, on je bio tu.

Navijači su ga putem komentara zvali da se vrati na Mali Kalemegdan. Priznao je da ne bi imao ništa protiv toga.

- Znaš da imam poene u rukama. Igram dobro, normalno, treba mi samo šansa. Samo tražim priliku - zaključio je Miler koji trenutno igra u Urugvaju.

(Telegraf.rs)