Da li je ovo znak da je Jokić MVP? Embid već kuka: "Osećam da me mrze, ne znam šta treba da uradim"

Glavni protivkandidat srpskom centru za priznanje najkorisnijeg igrača lige nije bio preterano oduševljen kada je upitan da prokomentariše tu trku

Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nikola Jokić ove sezone igra neverovatno i ima još bolje brojke nego prošle sezone, kada je proglašen za MVP-ja NBA lige, a prema najnovijim istraživanjima i anketama, glavni je favorit da ponovo dobije to veliko priznanje.

Da će se to najverovatnije i desiti, ukazuje i izjava njegovog glavnog protivkandidata, Džoela Embida, koji nije bio preterano zadovoljan kada je upitan o MVP trci.

- Ne znam šta treba da uradim. Imam osećaj da me mrze - rekao je Embid na pitanje o trci za MVP-ja NBA lige, a prenosi ESPN.

Prema poslednjem preseku koji je ESPN radio među 100 renomiranih košarkaških novinara, Nikola Jokić je ubedljiv favorit, upravo ispred Embida, dok je na trećem mestu Janis Adetokumbo.

Podsetimo, Jokić gotovo čitavu sezonu nosi ceo Denver na svojim leđima, jer su dva nosioca ekipe, Džamal Marej i Majkl Porter Džunior povređeni i nisu odigrali nijedan meč ove sezone, a i bez njih Nagetsi imaju impresivan učinak i to samo zahvaljujući vanserijskim igrama Jokića.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Šta je to Lebron šapnuo Jokiću posle rasturanja Lejkersa, srpski centar se samo nasmejao

(Telegraf.rs)