Nikad kraći Obradović posle poraza Partizana: "Imali smo veliku šansu, ali to je košarka"

Trener Partizana komentarisao je i četiri promašena bacanja u nizu

Foto: Youtube / Printscreen / CedevitaOlimpijaTV

Košarkaši Partizana izgubili su večeras posle sjajne utakmice i velike drame od Cedevita Olimpije u Ljubljani. Iako su vodili sa +8 na oko dva minuta pred kraj, gosti su to uspeli da prokockaju i da dopuste Zmajevima da dođu do trijumfa – 81:79.

Junak utakmice bio je Jaka Blažič, ali se mora reći da je meč-viner bio Jogi Ferel, koji je postigao pet poena u završnici i oduzeo loptu Avramoviću kada se ovaj zatrčao u kontru za izjednačenje na sekund pred kraj.

Očekivano, trener Željko Obradović nije bio srećan zbog poraza svoje ekipe. Čestitao je domaćima na pobedi, istakavši da je njegov tim pravio mnoštvo grešaka.

- Čestitam ekipi Cedevita Olimpije na pobedi, mislim da je ovo bila zahtevna utakmica. Imali smo veliku šansu, vodili smo +8 na oko dva i po minuta pred kraj, da privedemo utakmicu laganije, ali to je košarka i dešavaju se stvari koje se dešavaju. Četiri promašena slobodna bacanja u nizu, greške, sve je to sastavni deo onoga čime se bavimo. Ovoga puta pobeda ide na stranu Cedevita Olimpije i još jednom im čestitam.

Dodao je da se uvek lepo oseća kada dođe u Ljubljanu.

- Uvek je sve najlepše. Uvek se radujem kad dođem ovde, imam dosta prijatelja.

Video: Partizan ispustio pobedu u poslednjim sekundama: Luda završnica meča u Tivoliju

(Telegraf.rs)