Volters zadovoljan pobedom protiv Reala: "Velika pobeda, posebno nakon derbija"

Plejmejker Crvene zvezde istakao je i da je teško igrati mnogo utakmica u kratkom vremenskom intervalu

Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su veliku pobedu nad madridskim Realom, koji je crveno-bele uveo u Top 8 zonu. To nije jedini evroligaški meč za ekipu Dejana Radonjića ove sedmice, pošto će već za dva dana igrati meč protiv jednog od direktnih konkurenata, ekipe Makabija.

Plejmejker Nejt Volters istakao je da utakmica bila jako teška fizički, ali da je pobeda velika nakon poraza od Partizana.

- Bila je fizički zahtevna utakmica i velika pobeda, posebno nakon svega što se desilo u nedelju. Oni su jako dobar tim, igraju čvrstu odbranu, dobro skaču... Imamo još jednu utakmicu u četvrtak.

Kada je u pitanju priprema utakmica protiv Makabija, Volters je istakao da je teško ponoviti istu energiju kao na meču protiv Reala, ali da će utakmica biti i te kako važna za oba tima.

- Jako je teško, sve utakmice su fizičke. Teško je vratiti se sa istom energijom, ali morate da igrate mečeve. Moraćemo da vežbamo sutra, utakmica sa Makabijem će biti jako teška i važna za konačni plasman. Daćemo sve od sebe. Dobar su tim, dobri su napadački, u istoj su poziciji kao mi, znaju da im ta pobeda može mnogo doneti.

Crvena zvezda i Makabi će duel koji može direktno odlučiti o plasmanu u Top 8 fazu Evrolige odigrati u četvrtak s početkom u 19 časova.

Video: Alej up Voltersa za Holinsa koji je stavio tačku na Zvezdino osvajanje Kupa i pobedu nad Partizanom

(Telegraf.rs)