Isplivala skandalozna prepiska između Saveljića i ćerke Vlade Divca: "Ne bih voleo da svi znaju!"

Niša je dosta dugo pokušavao da dođe do Petre

Foto: MN Press

Skandal koji je režirao Niša Saveljić sa ćerkom proslavljenog košarkaša Vlade Divca dobio je novo poglavlje nakon što se ranije danas oglasila Petra i objasnila šta se sve dešavalo u njihovom odnosu.

Ona je redakciji Kurira dostavila prepisku koju su njih dvoje vodili, a u kojoj se mogu videti neke zaista strašne stvari. Saveljić je u jednoj od prepiski napisao da mu je “glupo“ da se za sve sazna.

- Iskreno ne bih voleo da znaju. Baš mi je glupo. Ja ovako iskusan sam se postidio. Prvi put u životu da osetim energiju kod nekog tako mlađeg. Sorry (Izvini) – napisao je Saveljić u poruci Petri.

Kada je primetio da mu ona ne odgovara, nastavio je da je uznemirava.

- Bonsoir (fr. Dobro veče), iskulira me – slao je Saveljić ćerki Vlade Divca.

Printscreen/Instagram/divacc

Onda mu je Petra konačno odgovorila.

- Eee, ne, u gužvi sam, pa telefon nije uz mene – rekla mu je Petra, a Niša je nastavio.

- U Sakramentu sam, javi se – uporno je prolongirao prepisku Saveljić.

Nakon nekog vremena Petra mu je konačno odgovorila dugačkom porukom u kojoj je navela da je razmišljala o čitavoj situaciji.

- Ovako, samo hoću da vam kažem da sam razmišljala dugo o ovoj situaciji. Bila sam u šoku kada smo razmenili onaj telefonski poziv i da sam se u trenutku loše osećala i da sam bila nesnađena da Vam odgovorim drugačije ili da kažem da nije u redu. Kako je prošlo malo vremena, skupila sam hrabrost da Vam kažem da nije u redu što ste pomišljali na to, a kamoli da ste hteli da to i ostvarite. Ne znam kako biste se Vi osećali u situaciji da se ovo dešava Vašoj ćerci. Molim Vas, nemojte više da mi pišete – zaključila je ovu konverzaciju Petra.

Video: Divac otkrio detalje iz Indijanapolisa: Koturović hteo da se pobije sa Novozelanđanima pre starta

(Telegraf.rs/Kurir)