Bogdan rešetao trojkama u Kanadi, Atlanta drugi put u četiri dana pala pred Torontom

Ponovio je Bogi dobru partiju od pre četiri dana, ali ni lepo raspoređen kolektivni učinak nije doprineo da Hoksi proslave pobedu nad Reptorsima

Foto: Tanjug/AP

Atlanta ponovo nije uspela da se nosi sa Torontom. Tim iz Džordžije se između petka i subote nije dobro proveo na gostovanju Kanadi, te je pretrpeo poraz od 125:114, drugi za samo četiri dana od istog tima.

Ova dva duela su pokazala da ove sezoen Hoksima ne ide protiv Reptorsa, ali Bogdanu Bogdanoviću zato ide.

Srpski bek je za nešto manje od 35 minuta provedenih na terenu upisao 18 poena, po četiri skoka i ukradene lopte uz pet asistencija.

Ponovio je Bogi dobru partiju od pre četiri dana, ali ni lepo raspoređen kolektivni učinak nije doprineo da Atlanta proslavi pobedu u Torontu.

Za to su se pobrinuli  Paskal Siakam sa 33 poena, devet skokova i četiri asistencije, a sjajan je bio i učesnik predstojećeg Ol Stara, Fred Vanvlit sa 26 poena i 11 asistencija.

U Bogdanovoj ekipi, najefikasniji su bili Kolins i Hanter sa po 23, dok je poen manje uz 13 ključnih dodavanja bio Trej Jang.

Dok Bogdanović pokazuje dobre partije i u nešto lošijih rezultatima svoje ekipe, kod Alekseja Pokuševskog je to obrnuto.

Oklahoma je slavila u Portlandu sa 96:93, a mladi srpski košarkaš je čitav meč ispratio sa klupe.

Nešto manje od tri minuta dobio je Boban Marjanović koji je u trijumfu njegovog Dalasa nad Filadelfijom 107:98 upisao dva poena iz jedinog šuta.

Maveriksi su na krilima totalne domacije Luke Dončića (33 poena, 13 skokova i 15 asistencija) ostvarili veliki trijumf, pa ni dobri Džoel Embid sa 27 poena, 13 skokova i četiri asistencije nije pomogao Filadelfiji.

U preostalim odigranim utakmicama, Klivlend je za poen bio bolji od Šarlota (102:101), Boston je takođe slavio u gostima protiv Detroita 102:93, a trend uspešnih gostiju nastavio je Čikago u Indijani 122:115.

San Antonio je konačno odigrao jedan dobar meč i savladao Hjuston sa 131:106, a Juta je na svom parketu bila jača od Bruklina 125:102.

Video: Denver bez Jokića ne može do pobede: Bogdanović srušio Nagetse

(Telegraf.rs)