Velika briga: Jokić zaradio novu povredu, Denver bez Srbina nema pameti, a protiv Jute nije bilo ni sreće!

Tim iz Kolorada prati sve sa strepnjom!

Centar Denvera Nikola Jokić zbog povrede nije mogao da pomogne svojoj ekipi u duelu sa Jutom koji su Nagetsti tesno, sa 108:104, izgubili u NBA noći između srede i četvrtka.

Prvo su postojale naznake da Nikola zbog bolova u zadnjem delu leđa neće biti prisutan u poslednja dva okršaja, a sada su se strahovi Denvera i ostvarili, ali ne zbog toga, već zbog povrede nožnog prsta na desnom stopalu.

Jokić, zajedno sa Demarkusom Kazinskom i Aronom Gordonom, nije mogao da pomogne gostima koji su uspeli da se nose sa Jutom, da održavaju priključak tokom čitavog meča, ali na kraju nisu uspeli da prelome i slave.

U poslednjoj četvrtini, Denver nije dozvolio odvajanje, najviše su išli do minusa od sedam poena, ali u poslednjem minutu nisu uspeli da pokriju jedan posed razlike i čitava priča se završila porazom.

Brin Forbs, novo pojačanje Nagetsa, odigrao je je odličnu utakmicu, ubacio 26 poena uz 4/5 za tri poena, ali ga niko nije ispratio.

U Juti su sve pošteno razdelili, pa je Forest stigao do 18 poena, Konli je ubeležio 17, te Bogdanović i Gej po 15 poena.

Još uvek nije poznato da li Nikolu očekuje duža pauza, ali po poslednjim informacijama, moguće je da će propustiti i naredni susret.

Jokić je, jasno, srce i duša tima, pa bi njegovo odsustvo kada tim obitava na ivici plej-ofa nakon pedesetak utakmica bilo veoma rizično po dalji razvoj sezone Denvera.

Video: Pogledajte trenutak povrede Nikole Jokića: Samo je pao i uhvatio se za koleno, valjajući se u bolu

(Telegraf.rs)