Da li je ovo momenat kada se Novak zarazio? Košarkaši Barse odmah posle Zvezde dobili pozitivan test

Srpski teniser pratio je u Beogradu meč između Zvezde i Barselone, a posle njega se slikao sa Kajlom Kjurikom i Najdželom Hejsom-Dejvisom

Foto: MN Press

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković i dalje se nalazi u karantinu u hotelu u Melburnu gde čeka odluku suda o njegovom eventualnom puštanju na teritoriju Australije ili deportaciji. Svi se nadaju pozitivnom ishodu, a advokati su predstavili neke dokaze.

Naime, u dokumentima koji su predstavljeni piše da je Novak Đoković dobio medicinsko izuzeće na osnovu toga što mu je 16. decembra bilo potvrđeno prisustvo koronavirusa na PCR testu. Postavlja se pitanje gde se najbolji na svetu zarazio.

Moguće je da se to dogodilo samo dva dana ranije na utakmici Evrolige između Crvene zvezde i Barselone, koju je Novak pratio iz prvih redova. Nakon nje, mnogi košarkaši su poželeli da se fotografišu sa njim i tako ovekoveče trenutak.

Međutim, neki nisu bili svesni da su već zaraženi, pa su tako samo dan kasnije Najdžel Hejs-Dejvis i Kajl Kjurik dobii pozitivne testove na koronavirus. Da li su upravo oni, u zagrljaju i direktnom kontaktu sa Đokovićem uspeli da mu prenesu zarazu?

Sve ovo deluje kao najrealnija opcija, iako tačna informacija nikada neće moći da bude otkrivena.

Mnogi smatraju da će ovo pomoći Novaku da "pobedi" na sudu, jer u tom slučaju nije mogao da primi vakcinu protiv korone.

Video: Skup podrške za Novaka Đokovića: Nole mi te volimo

(Telegraf.rs)