Šou na konferenciji! Radonjić: Izvini, a gde žuriš? Novinar: Pa, ima i druga Zvezda

Crnogorski stučnjak je bio u svom elementu

Printskrin: Youtube/Sport Klub

Sa trenerom košarkaša Crvene zvezde Dejanom Radonjićem nikada nije dosadno, što je crnogorski stručnjak pokazao i posle velike pobede crveno-belih nad Olimpijakosom u Evroligi (81:76)!

Naime, Radonjić je tokom konferencije za medije, nakon što je najpre onaj oficijelni dio završio na engleskom, napravio pravi mali šou sa jednim od novinara (od 1.45 na snimku ispod) koji se javio prvi da postavi pitanje.

- Zamolile su me kolege da budem što kraći, jer žurimo svi. Gospodine Radonjiću, prvo čestite - rekao je novinar, a zatim ga je Radonjić prekinuo:

- Izvini, a gde žuriš?

- Pa, ima i druga Zvezda!

- Samo proveravam - rekao je Radonjić kroz osmeh, da bi se posle pitanja novinara, nešto dužeg doduše, obratio portparolu:

- Jesi li zapisao sve?

Zatim se Radonjić fokusirao i na odgovore vezane za utakmicu.

- Čestitam igračima na pobedi, a u isto vreme i na dobroj igri. Govorili smo pre ove utakmice da će biti veoma teško tokom svih 40 minuta i da će iziskivati puno energije. Poslednjih nekoliko minuta smo odigrali u odbrani sa punim fokusom na stvari koje su bitne protiv Olimpijakosa, a u napadu smo donosili pametne odluke. Zahvalio bih se i publici na podršci.

- Želim da kažem da smo odigrali utakmicu protiv jedne od najboljih ekipa ove sezone koja igra sjajno i u odličnom statusu je došla u Beograd, nakon dve velike pobede na strani. Savladali su 21 razlike Armani u Milanu, a i Uniks u Rusiji. Uspevali smo tokom meča da držimo dobar nivo odbrane što je jako teško s obzirom na njihov napadački potencijal, ali i njihovo iskustvo.

Video: Borjan zamalo zaplakao posle Brage: Pucaju me emocije, nećemo stati na ovome

(Telegraf.rs)