Jokićeva braća uslikana na tribinama tokom frke na terenu, dok je Batler pretio Nikoli

Kako je izgledalo, činilo se da bi Jokićeva braća najradije uskočila na teren

Nemanja i Strahinja Jokić, braća srpskog košarkaša Nikole, snimljeni su na tribinama od strane navijača - tokom frke koja je izbila na meču između Denvera i Majamija!

Meču u kom je Nikola patosirao Markifa Morisa i tako isključenjem pokvario svoju tripl-dabl partiju, dok je u međuvremenu as Majamija Džimi Batler hteo fizički da se obračuna sa Srbinom.

Upravo u tom trenutku su Jokićeva braća "uhvaćena" kako stoje na tribinama, a čini se da je samo trenutak falio da  se nađu na parketu i pomognu bratu.

Jokić je, inače, utakmicu završio sa 25 poena, 15 skokova i 10 asistencija, a prema navodima medija u SAD očekuje ga suspenzija i novčana kazna. Nedugo posle meča objasnio je i zašto je tako reagovao i patosirao Morisa.

- Osećam se loše, nisam trebao onako da reagujem. Ali to je sve bilo u žaru borbe, u toku meča. On je mene udario, mislim da je to bio prljav faul i morao sam da se zaštitim. Na kraju se desilo to što se desilo, ali, ponavljam, nije trebalo tako da reagujem. Samo sam želeo da se zaštitim. Bio je to adrenalinski momenat, reakcija na sve što je prethodilo tome.

Video: Jokićeva braća zamalo uletela da prebiju Bukera: Obuzdavali ih na tribinama, pljuštale srpske psovke
Video: Pre isključenja Jokić se iživljavao nad Majamijem: Maltretirao Morisa i Adebaja uz tripl-dabl
Video: Morao sam da zaštitim sebe, njegov faul je bio prljav! Jokić o udaranju Morisa, a Spolstra o njemu

(Telegraf.rs)