FMP prijavio Mura disciplinskom sudiji i pored izvinjenja, Panteri se žalili i na arbitre

Tim iz Železnika odlučio je da presavije tabak

Foto: Marko Jovanović

Jedna izjava Dalasa Mura pred utakmicu protiv FMP-a podigla je prašinu u javnosti, pošto je Amerikanac klub iz beogradskog predgrađa nazvao "malom Zvezdom".

Na konferenciji za medije, trener Željko Obradović istakao je da se košarkaš Partizana izvinio ljudima iz Železnika, potom se i sam obratio, ali izgleda da će ova utakmica dobiti i svojevrsni produžetak.

Naime, klub iz Železnika podneo je prijavu Disciplinskom sudiji ABA lige protiv američkog košarkaša zbog ciljanog omalovažavanja rivala, koje bi moglo da naruši odnose klubova i imidž ABA lige, kako stoji u njihovoj objavi, a prenosi Mozzart Sport.

FMP je tražio da se ispitaju okolnosti pod kojima je Mur dao pomenutu izjavu, odnosno da li je to stav crno-belih, pošto je video objavljen na zvaničnoj klupskoj televiziji na Jutjubu.

Ni to nije sve, Panteri su prema izveštaju delegata utakmice sa Partizanom podneli i žalbu na sudijske odluke i događanja oko terena, kao i na, kako oni smatraju, pojedine organizacione propuste tokom meča sa crno-belima.

Video: Panter o dolasku u Partizan posle Zvezde: Nadam se da mi navijači neće ništa reći

(Telegraf.rs)