Radonjić želi samo pobedu protiv Mege: "Primarno i osnovno je da uzmemo bodove"

Crnogorski stručnjak kratak i jasan pred gradski derbi

Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Zvezde ove večeri sastaće se sa ekipom Mege u okviru šestog kola ABA lige. Tim Dejana Radonjića pokušaće da nastavi "poteru" za Partizanom na prvom mestu, dok će sa druge strane Vlada Jovanović tražiti reakciju od svojih mladih momaka nakon nekoliko vezanih poraza.

Ipak, Radonjić je svestan da meč protiv Mege neće biti mačiji kašalj i najavljuje veliku borbu protiv talentovanog tima.

- Sledi nam utakmica u regionalnom takmičenju protiv mlade i talentovane ekipe koja u svojim redovima ima i nekoliko vrlo iskusnih igrača. U ovoj utakmici koja nam dolazi je osnovna stvar, i ono što nam je primarno da ekipa dođe do novih bodova - rekao je bio trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić u izjavi za klupski sajt.

I Ognjen Kuzmić se nada da će Zvezda ostvariti pobedu protiv Mege u ABA ligi.

- Ekipa Mege već godinama ima isti model. Mlada, talentovana ekipa koja igra brzo, agresivno i koja uvek ima nekoliko iskusnijih igrača u svojim redovima. Nekolicina igrača iz prošlosezonskog finala lige je tu, igrali smo i jednu prijateljsku utakmicu pre početka sezone. Znamo da moramo da odigramo sa dosta energije, čvrsto u odbrani, i verujem da ćemo uz pomoć naših navijača doći do bodova koji će nam značiti za nastavak sezone u regionalnom takmičenju - istakao je Kuzmić.

Video: Radonjićev tim uz dosta muke upisao 4. pobedu u ABA ligi

(Telegraf.rs)