Sprema li se velika "bomba" između večitih: Zvezda hoće da dovede ljubimca navijača Partizana?

Vil Mozli je prema pisanju poznatog italijanskog novinara Luke D'Alesandra na meti crveno-belih

Foto: Marko Jovanović

Nije uspeo Vil Mozli da se izbori za minutažu u Partizanu za narednu sezonu. Veliki broj pojačanja "potisnuo" ga je u drugi plan, a na kraju je istaknuto da se na njega ne računa zbog ugroženog zdravstvenog stanja.

Neke nezvanične informacije bile su da Mozli ima određenih problema sa srčanim mišićem i da je pitanje da li bi uopšte mogao da se bavi košarkom u nastavku karijere. Međutim, italijanski novinar Luka D'Alesandro "zatalasao" je društvene mreže vešću da je Crvena zvezda ozbiljno zainteresovana da dovede ovog košarkaša nakon njegovog uspešnog boravka u Partizanu. Sve to ide nakon današnje vesti da su pregovori sa Lesorom zastali.

Ne bi bio prvi koji je zamenio dresove večitih rivala. U poslednje vreme to su činili Stefan Janković, Nemanja Dangubić i Kori Volden.

Amerikanac je i dalje zvanično košarkaš Partizana, ali Željko Obradović nije želeo da kaže kakva je njegova budućnost u klubu. Tek treba da se utvrdi kakvo je zaista njegovo zdravstveno stanje, posle čega će se sigurno i više toga znati o ovom eventulanom transferu. Mozli je bio jedan od ljubimaca navijača crno-belih, tako da bi im ovaj prelazak sigurno teško pao.

Video: Morao je da bira između Dejana Radonjića i Saleta Đorđevića: Marko Simonović u nezgodnoj situaciji

(Telegraf.rs)