Partizanov tim se polako okuplja: Dalas Mur stigao u Beograd

- Navijači su neverovatni, Instagram mi je poludeo, nisam stigao da pročitam sve komentare - rekao je Dalas Mur po dolasku u prestonicu

Dalas Mur, jedno od pojačanja Partizana ovog leta, ujedno i igrač koji je projektovan da bude startni plejmejker "crno-belih" stigao je u Beograd. Uskoro bi trebalo da se pridruži i ostatku ekipe na pripremama.

Prva izjava ovog košarkaša je bila vezana za njegov dolazak, odnosno, Amerikanac sa pasošem Albanije, rekao je da je srećan što je konačno stigao u Srbiju.

- Hvala na dobrodošlici. Umoran sam, bio je to dugačak put, ali srećan sam što sam ovde, što sam konačno ovde - rekao je košarkaš za klupsku televiziju.

Košarkaš nije sakrio ni činjenicu da su mu društvene mreže "eksplodirale" nakon potpisa za Partizan.

- Navijači su sjajni, Instagram mi je poludeo, nisam stigao da pročitam sve komentare, samo neke jesam. Reći ću da je navijačka baza Partizana neverovatna i da sam dobio mnogo poruka sa snimcima sa utakmica. Jedva čekam.

Takođe, ono što je dobra okolnost za ekipu Partizana je i činjenica da su Dalas Mur i Jam Madar već igrali zajedno, 2019. godine, obojica su bili članovi Hapoela.

- Pratio sam Jama, to mi je bila druga sezona, pomalo je sve bilo čudno, a on je i tada bio dobar igrač. Uvek sam mu pričao da će biti dobar i srećan sam što ćemo igrati ponovo zajedno - istakao je Dalas Mur.

Foto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Doček nije mogao da prođe bez pitanja o Željku Obradoviću i njihovoj saradnji.

- Amerikanci koji igraju u Evropi znaju ko je Željko. Neverovatan je osećaj. Njegov CV govori za sebe. Jedva čekam da krenem da treniram sa saigračima - zaključio je košarkaš za klupsku televiziju.

Podsetimo, u dosadašnjoj karijeri, Mur je igrao za Hapoel, Torino, Nanter i Gvangžu, pre nego što je stigao u Beograd.

Video: Bogdanoviću rekli da samo on još fali u ekipi Partizana ove godine: Ja sam obećao i toga se držim

(Telegraf.rs)