U Grčkoj se "šuška" da Obradović želi Slukasa, problem je ugovor koji ima sa Olimpijakosom

Još jedno ime se pojavilo kao potencijalno pojačanje Partizana

Foto: MN Press

Istorijski povratak Željka Obradovića u Partizan potresao je temelje ne samo domaće košarke, već se taj "udar" osetio i širom Starog kontinenta. Najtrofejniji evropski trener već je počeo da pravi velike rezove, doveo je četiri velika pojačanja (Aleksa Avramović, Zek Ledej, Rodion Kuruc, Kevin Panter), a u medijima iz dana u dan kruže nova imena.

Poslednje u nizu je verovali ili ne, Kostas Slukas! Iskusni grčki košarkaš je prema navodima grčkog portala Sport24, a koji se opet poziva na srpske medije, jedna od želja Željka Obradovića. Radili su zajedno dugih pet godina u Fenerbahčeu, tako da bi ta saradnja sada mogla da bude "osvežena".

Slukas i Obradović imaju odličan međusobni odnos, što samo dodatno "potpiruje" činjenicu da bi na kraju zaista mogao da završi u ekipi Partizana.

Međutim, pod velikim znakom pitanja stoje svi ovi navodi, jer Kostas Slukas ima jednogodišnji ugovor sa Olimpijakosom. U sličnoj situaciji našao se 2015. godine, a čini se da će i ovoga puta nastaviti da komanduje timom crveno-belih iz Pireja. Ipak, uvek treba ostaviti prostor za iznenađenje.

Video: Obradović o povratku Vestermana, Veselog i drugih miljenika navijača: Razgovaraćemo sa svima

(Telegraf.rs)