"Mrzim Partizan, napred Zvezdo": Procurile fotke Avramovića iz prošlosti, on počeo hitno da ih briše

Na društvenim mrežama se pojavile stare fotke i statusi novog igrača Partizana koji je pre nekoliko godina i te kako bi privržen crveno-belima

Foto: Marko Jovanović, Printskrin: Instagran/aleksaavramovic

Dolazak nekadašnjih igrača Crvene zvezde u Partizan, i obrnuto, nije ništa novo u srpskoj košarci, pogotovo kada su u pitanju stranci - što pokazuje ugovor koji je Kevin Panter nedavno potpisao.

Međutim, čini se da će dolazak Alekse Avramovića podići nešto veću buru s obzirom na to da su navijači Crvene zvezde na društvenim mrežama pronašli dokaz da je reprezentativac Srbije veliki navijač crveno-belih.

Naime, Delije su pronašle Avramovićeve statuse iz 2014. i 2015. godine kada je na svom Instagram profilu jasno stavljao do znanja da mu je Zvezda u srcu.

Na jednoj od fotografija iz 30. oktobra 2014. godine vidi se da je Avramović u društvu još jedne osobe boravio u Kombank Areni, a na taj dan Zvezda je igrala meč Evrolige protiv Valensije.

Ta fotografija je u međuvremenu nestala sa Avramovićevog Instagram profila koji je srpski reprezentativac zaključao nedugo nakon potpisa za Partizan, a zanimljivo je i to da su fotke iz prošlosti iz minuta u minut krenule da "nestaju." Štaviše, njih preko 150 komada, da bi bek potom ponovo otključao profil.

Očigledno prekasno za navijače Zvezde koji su "iskopali" i fotografiju iz januara 2015. godine, kada je Zvezda igrala sa Makabijem, na kojoj Avramović pozira sa još dvojicom drugara uz komentar - Napred Zvezdo!

Takođe, Delije su "iskopale" i status iz jednog od komenatara Avramovića na kom se jasno vidi kako je novi košarkaš crno-belih pisao "Mrzim Partizan" i "Zvezda šampion."

Inače, Avramović je sa Partizanom potpisao dvogodišnji ugovor, stigao je iz Estudijantesa, a pominjalo se da je i na radaru Baskonije i upravo Zvezde.

(Telegraf.rs)