Relja i Cvija pozvali navijače da bodre srpske košarkaše, pomenuli i Žoca: Uzdrmao je naša srca

Popularni muzičari vole da gledaju košarku

Foto: Printskrin/Youtube/KSS

Košarkaška reprezentacija Srbije igra u subotu meč sa Portorikom (16.00 RTS) u polufinalu kvalifikacija za Olimpijske igre u Tokiju.

Tim povodom KSS je imao svoje goste u Fan zoni tokom kvalifikacionog turnira a to su bili popularni muzičari Relja Popović i Stefan Cvijović Cvija, koji su pozvali ljude da bodre košarkaše do Olimpijskih igara.

- Uvek me je košarka radovala i najviše sam košarku pratio. Ali, želim svim sportistima želim što više uspeha - kaže Relja.

On i Cvija su istakli da će pratiti Olimpijske igre

- Ja gledam da spavam na vreme kada ne radim, ali evo sad ima i NBA pa se desi da odgledam koju utakmicu, a tako će biti i za Olimijske igre - dodao je Cvija.

Relja se odmah nadovezao:

- Koje god da su satnice kad dođe četvrtfinale, polufinale finale, nema spavanja - kaže Popović

Oni su istakli da su pratili mečeve Srbije u kvalifikacijama.

-  Ispratili smo naše utakmice, čudno je da igramo kvalifikacije, ali verujem da će momci da odrade to kako treba i da odu do finala i Olimpijskih igara - kaže Relja i dodaje:

- Biće dosta teško na Igama jaki su Francuzi, Španci, Amerika, navikli smo da nas košarkaši iznenade i verujem da će biti tako ovog puta - objašnjava muzičar.

Foto: Nikola Tomić

Na to se nadovezao Cvija i otkrio da su on i Relja pratili košarkaše Partizana.

- Mi smo išli stalno na utakmice Partizana sve dok nije počela korona, kada smo prestali. Uhvatila nas je neka seta posle toga i jedva smo čekali da sve krene - kazao je Cvija.

Međutim, dolazak Željka Obradovića je razgalio dva muzičara

- Uzdrmalo je i naša srca,a  ne samo region dolazak Željka u Partizan.  Nije važno da li je garant uspeha za ovu sezonu, ali u perspektivi je garan za uspeje naše košarke i Partizana generalno - rekao je Relja.

Video: Obradović o prečici za povratak Partizana u Evroligu: Sad imamo samo 2 puta, postoji i ta neka tema

(Telegraf.rs)