Ovi zidovi duše imaju: Dara Bubamara “gruvala“ u Dalasu, Bobi i Dončić napravili feštu pred Kingse

Još jednom je narodna muzika došla do parketa NBA lige

Foto: Twitter/Printscreen

Igrači sa Balkana s vremena na vreme umeli su da “šokiraju“ Amerikance svojim muzičkim izborom. Tako smo neretko videli momke iz regiona kako u svlačionicama puštaju omiljene numere narodnih pevača sa naših prostora, a ovoga puta Luka Dončić i Boban Marjanović otišli su jedan korak dalje od toga.

Tako je pred meč između Dalasa i Sakramenta noćas u NBA ligi, ni manje ni više, na sav glas išla čuvena pesma Dare Bubamare. Svi prisutni u “Amerikan Erlajns centru“ bili su u najmanju ruku iznenađeni izborom plejliste, ali su na parketu viđeni široki osmesi.

Stihovi “Ovi zidovi duše imaju više nego ti“ izazvali su više nego pozitivnu reakciju, ali nisu uspeli dovoljno dobro da motivišu Maverikse, koji su poraženi od Kingsa na svom parketu (99:111) čime su potvrdili da se nalaze u prilično labavoj formi.

Slovenac je doduše odigrao sasvim solidno, ubacivši 30 poena, ali je na kraju morao u svlačionicu pre ostalih zbog dve tehničke greške, zbog kojih mu preti i suspenzija na jednu utakmicu. Naime, već ih je sakupio 15 ove sezone, a ako dobije još jednu, moraće da bude kažnjen na jedan meč. Videćemo da li će se u Dalasu opredeliti da “očiste“ Dončića na meču protiv nekog slabijeg protivnika.

Što se tiče učinka Bobana Marjanovića, on je večeras bio sasvim dobar. Za nešto manje od 12 minuta na terenu, Bobi je ubacio osam poena, a na sve to sakupio je sedam skokova.

Video: Brutalna asistencija za zakucavanje: Dončić upropastio povratak Dejvisa i srušio Lejkerse

(Telegraf.rs)