“Srbi ne sede!“: Maloun hteo da odmori Jokića na meču sa Torontom, naš košarkaš oduševio reakcijom

Momak iz Sombora nije propustio nijedan meč ove sezone

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera nastavili su sa nizom odličnih rezultata, a sve potpomognuti sjajnim Nikolom Jokićem koji je noćas upisao novi dabl-dabl učinak. A da pritom nije bilo planirano da uopšte kroči na teren?

Nagetsi su slavili rezultatom 121:111 protiv Toronto Raptorsa, a momak iz Sombora meč je završio sa 19 poena, 11 skokova i dve asistencije, ujedno je imao manju minutažu kako bi odmorio od velikih napora i spreman dočekao najvažniji deo sezone.

Video: Kod Jokića sve po starom: Maestralna trojka uz faul Laurija

No, trener Majkl Maloun je na konferenciji posle meča izjavio da je planirao da srpskog igrača odmori na meču sa Raptorsima, pošto je prethodno ubacio čak 32 poena protiv Nju Orleansa, ali je Jokić to bez ikakve dalje polemike odbio.

- On je čvrst momak, nije želeo da uzme slobodno veče. Jokić uvek sa mnogo ponosa ističe odakle je – rekao je Maloun na konferenciji, a onda je otkrio šta mu je rekao Nikola pred meč.

- Srbi ne sede! – povikao mu je Nikola.

Ono što je jako važno istaći jeste da Džoker nije propustio nijedan meč ove sezone u NBA ligi, što može da bude i presudan tas na vagi pri izboru za najkorisnijeg košarkaša godine u najjačem takmičenju na svetu.

Video: Skok u odbrani i brutalno zakucavanje Jokića u poslednjim sekundama druge četvrtine

(Telegraf.rs)