Radonjić o Zvezdinom sumraku u prvoj četvrtini: "Bili smo previše mekani, to je odlučilo meč"

Trener crveno-belih govorio o uzrocima poraza

Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su poraz na gostovanju CSKA u Evroligi koji je mogao da se nasluti već posle prvih deset minuta kada je tim Dejana Radonjića defanzivno potpuno podbacio i primio 31 poen.

Iako je Zvezda u nastavku zaigrala daleko bolje, loša prva deonica je košala crveno-bele boljeg rezultata u Moskvi na terenu velikog favorita.

- Čestitke CSKA na pobedi. Mi smo bili previše mekani na početku utakmice. Postigli su 31 poen u prvih 10 minuta - to je previše, naravno, i to je napravilo celu razliku u ovom meču - rekao je Radonjić posle utakmice.

- Posle toga, odigrali smo bolje, ali smo u drugoj četvrtini imali problema sa kontrolom skoka. Imali su previše skokova, a onda smo se u drugom poluvremenu popravili u tom segmentu, međutim oni su ipak uspeli da iskontrolišu utakmicu i zasluženo slave.

Posle CSKA, Zvezda ima još tri meča do kraja sezone, Armani, Makabi i Albu, i priliku da popravi utisak i poboljša bilans pobeda, mada će finiš ABA biti daleko važniji po Beograđane. Radonjoć kaže da će motivacija na ta tri meča biti na najvišem mogućem nivou kod njegovih igrača.

- Iskoristićemo preostale utakmice da odigramo najbolje što možemo, daćemo maksimum. Uvek igramo sa velikom motivacijom u Evroligi, i tako će i biti u preostala tri meča.

(Telegraf.rs)