Raduljica odigrao sjajno, pa poludeo zbog pete lične i psovao arbitre u Kini na srpskom jeziku

Srpski košarkaš trenutno nastupa za Žeđijang Guangšu

Foto: Youtube / Printscreen (Sport Klub)

Fantastičnu sezonu u Kini ponovo igra Miroslav Raduljica. Nakon tri godine provedene u Đangsu Dragonsima, srpski košarkaš ove sezone nosi dres Žeđijang Guangše, koja se nalazi u samom vrhu CBA lige. Popularni Lavovi su danas na svom terenu savladali direktnog konkurenta za plej-of, ekipu Šandonga u tesnoj završnici – 125:121.

Srpski košarkaš ove sezone prosečno beleži 24 poena po meču uz 10,9 skokova i 4,4 asistencije, ali je susret protiv Šandonga morao da završi nešto ranije zbog pete lične greške. Ta odluka sudije nije mu se preterano svidela.

Odmah nakon prekršaja usledio je tajmaut domaćih, pa smo mogli da čujemo Raduljicu kako upućuje niz psovki na račun arbitara današnjeg susreta na tečnom srpskom jeziku.

- Zašto njemu ranije nije dosudio faul, kada je mogao. P***a mu m******a r*********a! – besneo je Raduljica dok je sedao na klupu, a saigrači ga nemo posmatrali, jer očigledno nisu razumeli o čemu je reč.

Bilo kako bilo, njegov tim uspeo je da zadrži prednost i ostvari važnu pobedu na samom kraju, a Raduljica je nastavio sasvim dobru poentersku seriju.

Video: Jokić is on fire: Pogledajte kako je srpski centar nadmudrio protivnike

(Telegraf.rs)