Čim je pao, videlo se da nije dobro: Pogledajte trenutak kada se Bogdanović gadno povredio

Srbina tek očekuju detaljni pregledi

Iako bi tek trebalo da ide na magnetnu rezonancu, u prvi mah se čini da je povreda Bogdana Bogdanovića protiv Šarlota dosta ozbiljan i da bi mogla na duže vreme da ga odvoji od parketa!

Naime, Bogdanović je na četiri minuta pre kraja druge deonice poveo jednu kontru Atlante, Lamelo Bol je pokušao da mu oduzme loptu i Srbin je tom prilikom samo pao na parket.

Izgledalo je možda kao obično izvrnuće zgloba, ali čim se Bogdanović uhvatio za koleno, uz bolnu grimasu na licu, bilo je jasno da neće moći da nastavi meč.

Nedugo zatim uz pomoć saigrača iznet je sa terena direktno u svlačionicu i sada ga očekuju detaljne pretrage o stepenu povrede. Bogdanović je, inače, do tog trenutka u igri boravio 11 minuta i za to vreme je ubacio 11 poena.

- Moramo da sačekamo više informacija o Bogiju, ali verovatno gledamo u još jednog igrača koji će duže vreme biti van terena - rekao je Lojd Pirs, trener Hoksa, posle meča, misleći na Bogdanovića.

Atlanta, inače, ima velikih problema s povredama od početka sezone s obzirom na to da su Kris Dan, Danilo Galinari, Onjeka Okongvu i Radžon Rondo van stroja.

Video: Bogi care, samo ga šetaj: Bogdan Bogdanović pokazao ozbiljne teniske veštine

(Telegraf.rs)