ABA liga se ipak igra: Održana Skupština, usvojena sva dokumenta

Posle silnih peripetija dopisa i prepucavanja, klubovi su na kraju usvojili dokumenta za takmičenje

Nebojsa Parausic

Regionalna ABA liga bila je pod znakom pitanja nakon neodržavanja sednice Skupštine u petak. Međutim, Skupština je nastavljena u subotu uz prisustvo svih članova i usvojena su sva dokumenta u dosijei.

- Zasedanje skupštine, koje je počelo 25. septembra 2020. godine, a završeno 26. septembra 2020. godine, članovi Udruženja su usvojili sve potrebne dosijee i dokumente, a istovremeno su imenovali sva lica na sva potrebna mesta kako bi se omogućilo nesmetano početak svih takmičenja pod okriljem ABA lige jtd za sezonu 2020/21.

- ABA liga j.t.d. Skupština je svu svoju energiju usredsredila na organizaciju sezone 2020/21, što će, s obzirom na specifičnu situaciju u vezi sa pandemijom Covid-19, doneti ogromne izazove.

Prisutni članovi Udruženja ABA lige j.t.d. su još jednom izrazili ogromno zadovoljstvo što će se nakon duge i neočekivane pauze utakmice ABA lige vratiti na teren i što su u izuzetno konstruktivnoj atmosferi preduzeti svi neophodni koraci za početak sezone - navodi se u saopštenju ABA lige.

Podsetimo, Skupština ABA lige je bila otkazana u četvrtak, ali je ipak na kraju došlo do dogovora klubova pa je održana u subotu 26. septembra.

Video: Mijailović: Nikad ništa nismo dobili za zelenim stolom, nemamo ravnopravan položaj u odnosu na druge

(Telegraf.rs)