Janis se uželeo košarke, ubacio je 22 poena San Antoniju! Hezonja sjajan u porazu Portlanda

Baksi ubedljivo slavili sa 21 razlike, Indijana bolja od Portlanda

Printskrin: Twitter/SportsCenter

Košarkaši Milvokija pobedili su San Antonio Sparse u pripremnoj utakmici pred nastavak NBA lige rezultatom 113:92!

Baksi su igrali na pogon Janisa Adentokumba koji se očigledno zaželeo košarke i meč je završio sa 22 poena, četiri asistencije, i po tri skoka i ukradene lopte.

Pratili su ga Bruks sa 17 poena i Kris Midlton sa 16 poena i pet asistencija. S druge strane, Loni Voker je imao 14 poena, Marej jedan manje, Derik Vajt je "stao" na 11, dok je Demar Derozan upisao osam poena i po četiri skoka i asistencije.

Vredi pomenuti da su Sparsi na ovom meču igrali bez povređenog Lamarkusa Aldridža koji propušta finiš sezone, kao i bez Treja Lajlsa.

Indijana je svoj meč protiv Portlanda započela pola sata kasnije i uspela je da ostvari trijumf rezultatom 91:88. Džastin Holidej je sa 16 poena bio najefikasniji u redovima Pejsersa. Njegov brat Eron je ubacio13, a po 11 su dodali Malkolm Brogdon i Ti Džej Voren.

Hrvat Mario Hezonja je takođe iubacio 16 poena u redovima Portlanda, a pratio ga je Jusuf Nurkić sa 14 poena i osam skokova.

Iza ponoći nas očekuju još dve utakmice: Los Anđeles Lejkersi će igrati protiv Dalasa od 01.00 čas, dok će sat vremena kasnije na megdan Juta i Finiks. Vredi pomenuti da se NBA liga zvanično vraća 30. jula, kao i da četvrtine na ovim pripremnim utakmicama traju po 10 minuta.

(Telegraf.rs)