Jokić u najjačem timu koji se suprotstavlja Džordanu: Nikola i Luka Dončić pred iskušenjem života

Dokumentarac "Poslednji ples" napravio je pravi zemljotres u svetu sporta i podsetio koliko je uticaj Majkla Džordana još uvek veliki

Jokić u crtanom filmu "Game of zones", Foto: Printscreen Youtube

Sada već naširoko poznati humoristični crtani film "Game of Zones", parodija na seriju "Igra prestola" (Game of Thrones), pojavio se upravo sa tematikom koja obuhvata Džordanov tim snova.

U seriji "Igra prestola" glavni negativci su drevni ljudi, zombiji koje u seriji zovu "beli hodači". Sada ih u vidu "drim tima" iz devedesetih godina, u crtanom filmu "Game of Zones" predvodi Majkl Džordan, kako bi dokazao da je najbolji u istoriji.

Vitezovi svih kuća iz modernog NBA se okupljaju kako bi se suprotstavili jačem protivniku koji preti uništenjem današnjoj ligi i njenoj popularnosti.

Komesar NBA Adam Silver je naveo koji tim će biti na čelu otpora Džordanovom timu: Lebron Džejms, Stef Kari, Entoni Dejvis, Džejms Harden, Kavaj Lenard, Rudi Gober, Luka Dončić, Džejson Tejtum, Dejm Lilard i Džoel Embid.

Kao zamena za povređenog Kevina Durenta i "nastradalog" Janisa Adetokumba u današnji najjači tim je uleteo Nikola Jokić, a tu još i Kris Pol.

Reč je o drugoj epizodi sedme sezone popularne serije u kojoj se Džordan ranije pojavljivao i u liku Crnog gavrana, a crtani film vuče mnoge paralele i inspiracije sa dešavanjima iz igrane serije "Igra prestola".

Video: Aleksandar Saša Đorđević: Mi gledamo brojeve, ali to nisu samo brojevi, to su ljudski životi!

(M.LJ)