Bio Duletov pomoćnik u Partizanu, pa prvi trener Zvezde, a onda nestao: Sad se opet vratio u Humsku!

Milivoje Lazić ponovo u crno-belom taboru

Foto: MN Press

Juniori Partizana imaju novog trenera! Crno-bele bisere preuzeo je Milivoje Lazić, i to odmah nakon večitog derbija u kojem su savladali vršnjake iz Crvene zvezde sa 72:67, čime su se izjednačili na tabeli sa najvećim rivalom.

Lazić je svojevremeno bio asistent Dušku Vujoševiću u Partizanu u sezoni 2010/11, da bi zatim naredne sezone došao u Zvezdu, kao pomoćnik Svetislavu Pešiću.

Duško Vujošević sa svojim stručnim štabom 2011, levo od njega je Milivoje Lazić; Foto: MN Press

Na leto 2012. godine odlukom uprave kluba na čelu sa Nebojšom Čovićem, dobio je šansu da samostalno vodi crveno-bele, ali se na klupi zadržao rekordno kratko.

Vodio je tim na svega dve utakmice, u porazima od Zadra i Splita na gostovanjima na startu sezone, posle čega je dobio otkaz.

Milivoje Lazić pored Svetislava Pešića; Foto: MN Press

Sledeće godine je preuzeo ekipu Slaska iz Vroclava, koju je napustio na kraju sezone, a zatim je nestao iz javnosti i sve do sada o njemu nije bilo poznato mnogo detalja.

Preuzimanjem juniora Partizana, Milivoje Lazić se ponovo vraća na košarkašku mapu Srbije, a do kraja sezone ga čeka uzbudljiva borba protiv Crvene zvezde u preostalih 7 kola.

Lazić će debi na klupi juniora crno-belih imati već u utorak od 15 časova, kada Partizan gostuje Slobodi iz Užica.

Pogledajte i Lazićevu konverenciju pred početak sezone na klupi Zvezde 2012. godine:

Video: Veličković otvorio dušu o stanju svojih kolena: Ljudi, ja ovo jedva izdržavam...

(Telegraf.rs)