Lućić posle sukoba sa navijačem Zvezde: Volim ovakvu atmosferu, motiviše me

Spušta "loptu na zemlju" reprezentativac Srbije

Bajern je doslovce nokautiran u Areni. Nikad pre jedan tim se nije ovako raspao protiv Zvezde kao nemački sastav, koji, očito, ima ozbiljne probleme u ovom trenutku. Crveno-beli su rutinirano završili posao, vezali treću pobedu, a Bavarci treći poraz zaredom.

Uz Monroa, jedina svetla tačka u poraženom sastavu bio je srpski reprezentativac Vladimir Lučić sa 11 poena.

- Zaslužena pobeda Zvezde koja je doživela određene promene u poslednjih nekoliko nedelja. Deluje mi da je ovo bila nabrojnija poseta do sada u Areni tako da su igrači Zvezde reagovali na to. Što se tiče nas, primiti 50 poena za poluvreme, pokazuje da nismo imali ponosa u tim nekim duelima - rekao je Lučić, pa dodao:

- Moraš da imaš karaktere da bi bio na ovom nivou takmičenja, očigledno mnogo više na gostujućim utakmicama. Imali smo i određenih problema i u prethodnim utakmicama, i stalno pričamo o tome, ali se te stvari ne popravljaju.

Ovo je bila najubedljvijja pobeda Zvezde?

- Misliš da mi nismo za to zaslužni? Uvek možeš da tražiš alibi, da je nova godina i da smo putovali 1. ujutru i tako dalje. Ali, profesionalac si i to nikog ne zanima.

Imao si problem ispred tunela sa navijačem Zvezde?

- Ma jok, ja volim da igram u ovoj atmosferi, odrastao sam u atmosferi Zvezdinih navijača i posebno reakcija na stvari koje se dešavaju u prethodnom periodu me motivisala da igram još bolje.

(Telegraf.rs)