Loša noć za Jokića i Denver i urnebesna poruka kluba nakon teškog poraza!

Srbin ubacio samo 13 poena, Nagetsi se ''zamrzli'' na -15

Foto: AP/Tanjug

Nakon tri uvodne pobede na otvaranju NBA sezone, košarkaši Denvera upisali su i drugi uzastopni poraz - ovoga puta od Nju Orleans Pelikansa rezultatom 122:107!

Srpski košarkaš Nikola Jokić igrao je 27 minuta i za to vreme je imao skor od 13 poena, šest skokova i isto toliko asistencija.

Jedna od njih je bila ona iza leđa u prvoj deonici:

Denver je imao čak sedmoricu dvocifrenih košarkaša, ali je problem taj što je najefikasniji - Majkl Porter - meč završio sa 15 poena.

Marej je imao 14, koliko i Grant, dok je Bizli ubacio 11. Plamli i Milsap su ubacili po 10, s tim da je ovaj prvi imao i sedam skokova.

Pelikane su do prvog trijumfa u sezoni vodili Okafor sa 26 i Ingram sa 25 poena i pet asistencija.

Džekson je ubacio 21, Holidej je imao 19 poena i sedam asistencija, a svoj debi u NBA ligi zabeležio je i Nikolo Meli. Bivši igrač Bamberga i Fenerbahčea zabeležio je sedam poena i četiri skoka.

Na kraju, Denver je na svom zvaničnom Tviter nalogu ostavio urnebesnu poruku na svoj račun zbog poraza:

- Nadam se da je vaša Noć veštica bila uspešnija od naše!

Jokić i ekipa u sledećem meču gostuju Orlandu u subotu, dok će Nju Orleans ići na noge Oklahomi.

Los Anđeles Klipersi su pobedili San Antonio sa 103:97, najviše zahvaljujući Kavaju Lenardu koji je imao 38 poena i 12 skokova.

>>> Čak sedam mečeva Evrolige igra se večeras, a najzanimljivije će biti u Milanu, gde Aramaniju, koji ima skor 4-1, gostuje zasad stoprocentna Barselona. Kec je 2,05, a dvojka 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Evroligu.

Harel mu je ''pravio društvo'' sa 24 poena, dok je Vilijams jedini još bio dvocifren sa 12 poena. Demar Derozan je sa 29 poena bio najbolji u redovima Sparsa, pratio ga je Vajt sa 20.

Majami je ''tukao'' Atalantu sa 106:97 uz 28 poena Nana. Batler je imao 11 asistencija, devet skokova, ali i pet poena. Parker je kod Hoksa imao 23 poena.ž

Video: Ovakva tuča se viđa u NHL-u a NBA je ne pamti

(Telegraf.rs)