Zvezda je počela utakmicu da nas "razvali" ali nije: Trinkijeri otkrio hoće li Partizan igrati "dve" ili "tri" utakmice sa Zvezdom u plej - ofu! (VIDEO)

Trener Partizana nije zadovoljan zbog poraza, ali je ponosan na igrače i to kako su se borili

Trener košarkaša Partizana, Andrea Trinkijeri bio je zadovoljan igrom svojih momaka na derbiju, jer su pokazali karakter i nisu padali. On je istakao da je Zvezda imala nameru da ih "razvali" zbog gubitka Kupa, ali da nije uspela u tome, jer su crno -beli odreagovali dobro.

-Imaju vrhunsku ekipu, mi smo napravili neke greške kad nije trebalo, posebno u poslednjem minutu. Mi smo loše igrali, ali uvek ostali u meč i glavom i telom. Jedna akcija ne rešava meč. Pogrešili smo tri puta zaredom u dobrani i taj jedan put je bio dovoljan da odluči rezultat- kaže trinkijeri i dodaje:

Foto: A. Nalbantjan

- Zvezda je počela ovu utakmicu da nas razvali, ali nisu uspeli u tome. Bilo je grešaka, ali duša tima je tu i oni su se borili - rekao je Trinkijeri.

Na pitanje da li ćemo gledati još dve ili tri utakmice večitih u ABA ligi, misli se na plej- of polufinale, gde će se najverovatnije sresti.

- Mnogo pitaš, gledaćemo još utakmica- šarmantno je odgovorio Italijan.

(S. Grujović)