Jokić bez poena iz igre, Dončić briljirao u porazu Dalasa! (FOTO) (VIDEO)

Mladi Somborac u meču sa Memfison nije ličio na sebe

Košarkaši Denver Nagetsa doživeli su drugi ovosezonski poraz pošto su na gostovanju Memfisu izgubili 89:87 uz retko lošu partiju Nikole Jokića

Tim koji sa klupe predvodi Majk Meloun bio je bolji bolji rival samo tokom prve deonice u kojoj je stekao 7 poena prednosti. Ipak u nastavku Memfis se potpuno vratio u igru pa je do kraja susreta viđena neizvesna završnisa u kojoj se srpski košarkaš nije najbolje snašao.

Jokić je za 25 minuta postigao samo 4 poena, i to sa linije z aslobodna bacanja, dok je na kraju, pri rezultatu 87:87, promašio ključnu trojku za pobedu.

Ipak, Somborac se još jednom potrudio da i ovo NBA veče ne protekne bez atraktivnih poteza, a reč je o dodavanju sredinom 3. deonice kada je njegov tim uhvatio rezultatski priključak posle ubedljibog vođstva Grizlija.

Geri Heris je bio najefikasniji kod Nagetsa sa 20 poena, Marej je dodao 15, uz četiri skoka i sedam asistencija, dok je poen više, uz devet skokova, imao rezervista Trej Lajls.

U timu Memfisa, junak Gasol je bio imao 20 poena i 12 skokova, Isti broj poena, uz sedam uhvaćenih lopti, upisao je Džaren Džekson junior, a Kajl Anderson je meč završio sa 14 poena.

VIDEO: Nisam jeo burek dva meseca: Jokić nasmejao novinare

Sa druge strane, u Juti, domaći košarkaši su pobedili Dalas Meverikse 117:102 i time prekinuli niz od četiri uzastopna poraza. Sjajnu partiju pružio je Luka Dončić koji je za 35 minuta upisao 24 poena, šest skokova i dve asistencije.

Džezeri su od samog početka nametnuli svoj ritam i došli do dvocifrene prednosti koju su samo uvećali do kraja poluvremena na +23. Tokom cele utakmice nezaustavljiv je bio Donovan Mičel kojie je meč završio za 23 poena, pet skokova i sedam asistencija.

VIDEO: Mičel Donovan Mičel za Telegraf o Bogdanoviću i svojo NBA karijeri

Rezultati NBA mečeva:

Klivlend - Oklahoma 86:95

Orlando - Detroit 96:103

Atlanta - Njujork 107:112

Majami - San Antonio 95:88

Indiana - Filadelfija 94:100

Memfis - Denver 89:87

Nju Orleans - Čikago 107:98

Juta - Dalas 117:102

Sakramento - Toronto 105:114

Los Anđeles - Minesota 114:110

Na Velodromu Lacio je savladao Olimpik sa 3:1 i ako slavi i u Rimu plasiraće se u nokaut fazu Lige Evrope. Kec se plaća kvotom 1,70. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Lacio - Olimpik

Makabiju su svi predviđali lagan plasman u TOP 8, ali se muče na početku sezone. U Tel Avivu nije lako igrati, ali Real je izraziti favorit sa kvotom 1,35 na dvojku. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Makabi – Real

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)