Durent "prodao" Denveru Bodiroginu brutalnu fintu protiv Drim tima koju je "video" kada je imao 16 godina! (VIDEO)

Način na koji je Durent postigao koš neverovatno podseća na potez neponovljivog Srbina

Košarkaši Denvera savladali su aktuelnog šampiona NBA lige, ekipu Golden Stejta sa 100:98, a ono što je mnogim navijačima u Srbiji upalo u oči, pored sjajne partije Nikole Jokića, je potez Kevina Durenta. 

Popularni Durentula je "prodao" odličnu foru košarkašu Denvera Mejsonu Plamliju koja je asocirala na čuveni potez Dejana Bodiroge protiv Karmela Entonija u utakmici sa Amerikancima iz 2004. godine.

>>> Trojka, finta, pa dodavanje: Ovako je Nikola Jokić došao do tripl-dabla i ispisao NBA istoriju! (VIDEO)

Superstar Golden Stejta prednjom promenom izbacio je iz igre svog čuvara, i zatim, pored dvojice košarkaša, produžio korak u desno i postigao koš preko bloka.

Zanimljivo je to, da je Bodi Bond atraktivan potez izveo pre 14 godina u meču sa Sjedinjenim Američkim Državama u egzibicionoj utakmici u Beogradskoj areni kada je totalno poremetio i nadigrao Entonija i još dvojicu košarkaša u istom napadu.

Ipak, način na koji je izbacio Karmela Entonija iz igre, retko ko može da ponovi na ovaj način, a isto važi i za Durenta koji je ovo mogao da vidi na TV-u, jer je tada imao 16 godina i nije mogao da se pored Vejda, Lebrona, Ajversona, Dankana i ostalih nađe na terenu. Ali, svakako ne zaostaje mnogo po atraktivnosti i košarkaškoj tehnici.

Da podsetimo, kapiten košarkaša Srbije i Crne Gore imao je niz atraktivnih poteza kojima je Drim tim i košarkaški svet ostavio bez teksta.

VIDEO: Kevin Durant za Telegraf: Drago mi je što je Bogdan u NBA

(Telegraf.rs)