Čović napravio potez decenije: Saša Đorđević novi trener Zvezde, Alimpijević njegov pomoćnik!

Bivši trener Zvezde Dejan Radonjić seda na klupu Bajerna

Trofejni selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević nije dugo čekao na novi angažman posle otkaza u Bajernu iz Minhena jer je samo nedelju dana kasnije stavio paraf na ugovor u Crvenoj zvezdi!

Prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović još jednom je pokazao da i te kako ume da iznenadi i navijače i rivale kluba. Ovim potezom pokazao je da je korak ispred svih i da redovno prati aktuelna dešavanja na "košarkaškom tržištu".

- Bajern je rešio da potpiše Radonjića, mi smo potpisali Đorđevića, šta je tu sporno? - kratko je pitanjem odgovorio prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

Iako su u upravi mnogo puta do sada isticali da veruju Dušanu Alimpijeviću, procenili su da je mladom i perspektivnom treneru potrebna pomoć pred završnicu ABA lige i borbe u prvenstvu Srbije, a Đorđević koji je bio slobodan u izboru nove sredine predstavlja idealno rešenje, smatraju u klubu.

- Ovim potezom klub je još jednom pokazao želju i volju da napreduje i neprestano se razvija. O Đorđeviću, koji će tokom dana biti zvanično predstavljen, ne treba trošiti reči, zna se ko je i šta je.

- Takođe, na Alimpijevića ozbiljno računamo. On je sadašnjost i budućnost kluba koji će uz košarkašku veličinu kakav je Sale sigurno još više napredovati - istakao je portparol Zvezde Igor Vujčin i dodao:

- Znam da će se mnogi dušebrižnici pitati kako to da jedan Partizanovac vodi Zvezdu. Moram da istaknem da smo razgovarali sa Đorđevićem koji ni u jednom momentu nije pokazao animozitet prema crveno-belom dresu. Uostalom i Bajern ima iste dresove kao i mi - zaključio je Vujčin.

Aprilililili! Srećan vam Dan šale i nadamo se da se niste naljutili na nas! Ipak je Svetski dan šale. Ako još niste smislili kako da prevarite nekoga - samo im pošaljite neki od naših PRVOAPRILSKIH TEKSTOVA! U komentaru nam napišite šta ste smislili i kako je prošlo.

VIDEO: Anketa iz Sakramenta, Amerikanac bi zbog Bogdana da bude Srbin

(A. Prililić)