Sine, ako ne gineš za Denver, nećeš ni igrati: Jokić dobio jako upozorenje od trenera posle još jedne loše partije! (VIDEO)

Srpski košarkaš je pomalo ispao iz ritma igre od povratka centra Pola Milsapa na teren

Nikola Jokić protekle noći nije imao uobičajen učinak na NBA parketu. U porazu Denvera od Dalasa 118:107 učestvovao je sa 4 poena, 9 skokova i pet asistencija. Štaviše, poslednje tri utakmice su ispod proseka na koji nas je navikao. Nijednom nije imao čak ni dabl dabl učinak.

>>> Jokić će zarađivati više od 100 miliona dolara i postaće najplaćeniji srpski NBA igrač ikada: Biće to duplo više od Divca i Stojakovića (VIDEO)

Ako se uzme u obzir da je u februaru imao monstruoznu statistiku sa prosečno 21, 6 poena, 11,7 skokova i 9,6 asistencija, jasno je da je u krizi.

Međutim, gore od svega je što nije imao dovoljno energije da se bori i da sve od sebe da ekipa pobedi. Zato ga je Majk Meloun, trener Denvera poslednju četvrtinu držao na klupi, kao vaspitno popravnu kaznu.

- Jedno je kada napraviš grešku ili promašiš šut, a nešto sasvim drugačije kada izađeš na teren i samo odrađuješ svoj posao.

- Ako nisi spreman da igraš, odnosno ako ne pružaš maksimum – nećeš igrati. Veoma je prosto, mi nikome ne dugujemo ništa, štaviše igrači su ti koji su dužni da daju sve od sebe kada su na parketu - rekao je trener Denvera posle poraza od Dalasa.

Pogledajte igru Nikole Jokća protiv Dalasa

(Telegraf.rs)