Partizan je gepekovao sudije, bambusali su ih bejzbol palicama: Brutalne optužbe Čovića na račun večitog rivala! (VIDEO)

Predsednik Crvene zvezde osuo paljbu po večitom rivalu zbog nekih dešavanja iz prošlosti

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović osuo je paljbu po Partizanu tokom gostovanja na jutarnjem programu TV Hepi u sredu.

Tom prilikom Čović je istakao da su u prošlosti crno-beli imali mutne radnje prema sudijama, da su ih fizički maltretirali, kao i da su političari u prošlosti napravili koncept po kome Crvena zvezda ne treba da postoji.

>>> Čović otkrio koliki je Zvezdin budžet, istinu o Zagorcu i zagrmeo zbog Alimpijevića: Neće kafana da mi smenjuje trenera! (VIDEO)

- Partizan je degenerisan od 1993. godine, jer su to političari uradili, od Mirka Marjanovića, koji je od Partizana hteo da napravi nešto što ne sme da izgubi. Napravljen je koncept u kom ne postoji Zvezda, a to ne može.

- Ja kao čovek koji vodi Zvezdu, nije mi ni na kraj pameti da ne postoji Partizan. To se uvuklo, pa je nadograđeno posle, da ne pominjem imena dalje. Mi u Zvezdi nemamo takva opterećenja.

- Ja sam za sportsko nadmetanje, ako je neko bolji od nas neka nas pobedi, ali ne ako je bolji tako što će gepekovati sudije, što će ih bambusati bejzbol palicama, što će naručivati delegiranje sudija telefonom. Ne da je to bilo, nego je permanentno rađeno.

Pogledajte i njegovo čitavo gostovanje:

(Telegraf.rs)